În seara de 11.11.2020 am fost internat în stare gravă la Instituția Medico-Sanitară Publică SCM Sfintul ”ArhanghelMihail” diagnosticat cu o boală frecventă și potențial fatală, Covid-19. Țin să menționez că la momentul dat deja de 7 anisufăr de Limfomul non-Hodgkin limfoblastic cu leucemizareST..IVB.
Șansa pentru care azi sunt în viață și Vă scriu aceasta scrisoarede mulțumire se datorează echipelor de medici, asistenți șiinfirmiere ai SCM ”Sfântul Arhanghel Mihail”
Aș dori în primul rând să mulțumesc pentru tot ce a făcut pentrumine ECHPA MEDICALĂ a Secției reanimare, condusă de șefasecției, dna Voitic Cornelia, medicul Croitor Ghenadie și medic Mazur Ruslan de la SCM”Sfântul Arhanghel Mihail” . O echipămedicală care s-a mobilizat exemplar.
Simțul responsabilității, al datoriei, umanismului, sensibilitate șigenerozitate alături de cunoașterea perfectă a tehnicilor șiprocedurilor medicale specifice, fac aceasta echipă medicală unade excepție, una de mare valoare, cred cea mai buna din Republica Moldova.
Cinste Vouă și dascălilor voștri. Cinste Vouă și familiilorvoastre.
Nu pot exprima în cuvinte mulțumirea mea pentru calitateaserviciilor medicale, pentru profesionalismul ECHIPEImedicale, asistente, asistenți și infirmiere din Secția ChirurgieSeptica,condusa de seful sectiei dnul Popa Veaceslav.Dumnealuieste si medicul care ma trateaza si pentu aceasta ii multumescpina la pamint.O echipă medicală dedicată meseriei, profesioniști desăvârșiți disponibili la discuții, calmi și cu răbdare oferind informații medicale de specialitate precise, acordând aceeași atenție neobosită tuturor bolnavilor, utilizîndpentru toți metode individuale de tratament și care se ocupă de bolnavi cu respect și înțelegere. O echipă de mare valoareumana.
La fel tin sa-i multumesc dnei Țugulschii Veronica,Șefa secțieiUPU pentru receptivitatea,rapiditatea si profesionalizmul cu care am fost primit in aceasta institutie.
Nu ultimul rând multumiri echipei manageriale SCM”SfântulArhanghel Mihail” in frunte cu DOMNUL MIHAI CIOBANU,pentru îngrijirea și curățenia din aceasta unitatemedicală.
Toți acesti oameni sunt un model pentru întreaga societate. Un model de forță și voință. Modele care te învață ca nimic nu esteimposibil.
Atunci cand competența medicală este suplimentată de calitățiumane de excepție, rezultatul este extraordinar.
Vă mulțumesc și sunt fericit că în Republica Moldova existăspecialiști de elită.
Dumnezeu să vă binecuvânteze pe voi și familiile voastre.
Cu mulțumiri deosebite,
dl. Gumenîi Alexandru.

Telefon:        0(22)29-26-52