Stimați reprezentanți ai mass-media,

În scopul păstrării confidențialităţii actului medical și a pacienților noștri, nu vom divulga nici o informație despre un pacient, dacă nu avem permisiunea acestuia sau a rudelor sale. La solicitarea Dumneavoastră, reprezentantul spitalului va contacta secția respectivă pentru a stabili starea pacientului în cauză și vi se va oferi o scurtă indicație a stării sau a evoluției stării de sănătate, cum ar fi: pacientul este: în “stare gravă”, “stabil”, “evoluția este favorabilă/nefavorabilă” etc.

Vă rugăm  respectuos să nu contactați secțiile, medicii, pacienții spitalului în mod direct!

Toate cererile pentru interviuri, reportaje, filmări, realizarea de fotografii etc. trebuie să se facă prin intermediul Serviciului relații cu publicul. În nici un caz nu se pot realiza interviuri, filmări sau fotografieri în interiorul spitalului sau în imediata apropiere a acestuia, fără permisiunea expresă a Administrației Spitalului Clinic Municipal ”Sfîntul Arhanghel Mihail” sau a Serviciului de presă. În cazul în care se vor efectua filmări sau fotografieri, fără permisiune, vi se va cere să părăsiți locația.

Daca aveți nevoie de informații suplimentare cu privire la orice știre sau pentru acordarea unui interviu, vă rugăm să contactați Serviciul relații cu publicul al Spitalului Clinic Municipal ”Sfîntul Arhanghel Mihail”, la numărul de telefon sau prin intermediul adresei de e-mail, menționate mai jos:

 

Olga Șturhețcaia,
Șefa Serviciului relații cu publicul
al Spitalului Clinic Municipal ”Sf. Arhanghel Mihail”,
str.Sf.Arhanghel Mihail, 38, MD -2005, Chișinău, RM.
e-mail: presa.spital.arhanghelmihail@gmail.com
Tel: (+373) 062012121

 

Vă mulțumim anticipat!