✔️Astăzi, 30 aprilie curent, o echipă formată din medici și asistenți medicali din cadrul Ministerului Apărării Naționale și Ministerului Sănătății al României au venit la IMSP Spitalul Clinic Municipal ”Sfântul Arhanghel Mihail” pentru a susține personalul entității medicale în lupta împotriva pandemiei de COVID-19.

✔️
Medicii și asistenții medicali cu specializări în Anestezie și Terapie Intensivă, Pneumologie, Medicină de Urgență și Medicină Internă vor desfășura, timp de 15 zile, activități de acordare a asistenței medicale și îngrijire a pacienților diagnosticați cu noul tip de coronavirus.
✔️Echipa de asistență medicală a fost ghidată de dl Alexandru Holostenco, Secretar de Stat în domeniul asistenței medicale spitalicești din cadrul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova.
✔️”Bine ați venit la Spitalul Clinic Municipal ”Sfântul Arhanghel Mihail” și vă mulțumim pentru că sunteți solidari cu noi și mobilizați pentru o cauză nobilă. Cu certitudine, desfășurarea activității în cadrul unității noastre medicale va semnifica un schimb bilateral de cunoștințe în vederea limitării pandemiei generate de coronavirus”, – a conchis dl Mihai Ciobanu, director al SCM ”Sfântul Arhanghel Mihail”.
CategoryNoutăți

Telefon:        0(22)29-26-52