Schimbul de experiență în domeniul medical, o soluție pentru diseminarea practicilor bune și pentru perfecționarea actului medical. Este dezideratul de care se ghidează administrația Spitalului ”Sf. Arhanghel Mihail” care, în mod constant, facilitează participarea specialiștilor săi la conferințe și simpozioane științifice care sunt organizate în toată lumea și în cadrul cărora sunt prezentate cercetări și noi scheme de intervenție medicală. Ulterior, această experiență și cunoștințe sunt aplicate în procesul de tratare a pacienților.
Astfel, în perioada 10 -14 mai 2017, la Centrul Internațional de Conferințe Sinaia, a avut loc cea mai mare manifestare științifică națională dedicată specialiștilor ATI: Congresul Național al Societății Romane de Anestezie și Terapie intensivă — SRATI 2017. La eveniment au participat și specialiștii Spitalului Clinic Municipal “Sf. Arhanghel Mihail “. Este vorba de Sologub Alina ,Cotruta Vera, doctori ATI și asistentele medicale ATI ,Sendrea Ludmila și Sîrghi Rodica. Specialiștii noștri consideră că atare evenimente medicale reprezintă o oportunitate excelentă de perfecționare profesională pentru personalul ATI.
Congresul SRATI 2017 se derulează împreună cu evenimentele devenite tradiționale: al 11-lea Congres Româno-Francez de Anestezie și Terapie Intensivă, al 9-lea Simpozion Romano-Israelian de Actualități în Anestezie și Terapie Intensivă, al 16-lea Congres al Asistenților de Anestezie și Terapie Intensivă și al 4-lea Simpozion ”România Dodoloața” al Societăților de Anestezie și Terapie Intensivă din România și Moldova.
Anul acesta evenimentul a reunit peste 1.700 de participanți, un număr record pentru manifestația devenită emblematica de-a lungul anilor.

CategoryNoutăți

Telefon:        0(22)29-26-52