Astăzi, 13 noiembrie curent, secția de Boli interne a IMSP Spitalul Clinic Municipal ”Sfîntul Arhanghel Mihail” a fost redeschisă după reparație capitală.

Evenimentul a fost onorat de prezența dlui Ruslan Codreanu, primar general interimar al mun. Chișinău și a dlui Iurie Crasiuc, consilier al primarului general al capitalei pe probleme sociale și de medicină, care au apreciat lucrările de modernizare efectuate.

Au fost renovate toate saloanele secției, mobilierul a fost schimbat, blocurile sanitare au fost renovate capital, s-au instalat sisteme de avertizare la paturile bolnavilor,  de livrare a oxigenului, sistemul de canalizare în ansamblu a fost renovat. Pentru personalul medical acest lucru constituie o motivație să presteze servicii și mai calitative, iar pacienții vor rămîne satisfăcuți, fiindcă acum vor avea  posibilitatea să se trateze în condiții moderne de staționar.

Lucrările de reparație a secției de Boli interne au făcut parte din prioritățile pe care și le-a propus directorul SCM ”Sf. Arhanghel Mihail”, dl Mihai Ciobanu – de a crea condiții hoteliere bune pentru pacienți – factori care influențează benefic asupra calității actului medical.

Lucrările de reparaţie şi renovare a secţiei sus-menționate au fost executate pe parcursul a trei luni și au fost efectuate din resursele financiare proprii ale Spitalului Clinic Municipal ”Sfîntul Arhanghel Mihail”.

Începînd cu ziua de mîine, 14 noiembrie 2018, secția de Boli interne a IMSP Spitalul Clinic Municipal ”Sf. Arhanghel Mihail”, cu o capacitate de 40 de paturi,  va asigura asistență medicală specializată pacienților cu urgențe terapeutice și cardiologice în volum deplin.

Serviciul relații publice al SCM ”Sf.Arhanghel Mihail”

        

 

CategoryNoutăți

Telefon:        0(22)29-26-52