Astăzi, 18 noiembrie curent, în sala de ședințe a Spitalului Clinic Municipal ”Sfântul Arhanghel Mihail”, a avut loc prezentarea Raportului privind activitatea medicală și economico-financiară a instituției pentru nouă luni ale anului 2021.
La ședință a participat dl Boris Gîlcă, șeful Direcției Generale Asistență Medicală și Socială, personalul medical și cel administrativ al entității medicale.
Raportul de activitate al instituției medicale, prezentat de către dl Mihai Ciobanu, directorul Spitalului Clinic Municipal ”Sf. Arhanghel Mihail”, a captat importante realizări obținute de instituție din perioada nominalizată în condiții de pandemie , astfel aducând în prim plan activitățile întreprinse pentru atingerea obiectivelor stabilite prin motto-ul: „Sănătate prin calitate”.
În contextul tematicilor abordate, a fost apreciat înalt profesionalismul managerial și medical al colectivului, consolidarea capacităților și gestionarea eficientă a Spitalului, care activează în condiții de pandemie, și s-au trasat obiectivele prioritare de dezvoltare ale sistemului municipal de sănătate.
CategoryNoutăți

Telefon:        0(22)29-26-52