Așa e soarta asta –  un suflet se ridică și, simultan, din ceruri steluța sa îi pică…Nimic nu este mai dureros în viață ca despărțirea de o ființă dragă, pe care o cunoști. Iar plecarea ei subită poartă semnul eternității, asemeni unei retrageri neanunțate din scena vieții, pentru a urmări desfășurarea evenimentelor din culisele celor veșnice. Astăzi, în toi de Cireșar, totul în jur a îmbrăcat o mantie de doliu, plouă cu lacrimi din bolta înstelată, iar poarta către îngeri s-a deschis  să mai primească un suflet… Astăzi,  pentru noi este o zi enorm de tristă, în care timpul s-a oprit în loc… Ziua  care va rămîne în amintirea noastră ca momentul despărțirii de mult stimata noastră colegă, Viorica Obreja-Andoni.  Se strecoară nisipul în clepsidra timpului, busola vieții s-a desprins de dimensiunea terestrului, ca să treacă într-o altă lume, pe care nimeni n-o cunoaște.

Anunțăm cu adîncă tristețe că în ziua de 25 iunie 2018, în floarea vîrstei, ne-a părăsit, trecînd în neființă, colega noastră, dna Viorica Obreja-Andoni. S-a stins din viață o lumină vie, cea care a fost mamă, soție, prietenă. Viorica Obreja-Andoni s-a născut la 03.06.1975. Din data de 4 iulie 2001 și pînă în prezent a activat în cadrul instituției în calitate de șef Serviciu resurse umane. Din cauza unei boli incurabile, a lăsat în urmă o fetiță, un soț și părinți îndurerați. Pentru noi, ea a fost și va rămîne mereu o minunată colegă și o dragă prietenă, un om de o mare discreție, căldură și generozitate.  Nu avem puterea de a întoarce timpul înapoi, însă unicul lucru pe care îl putem face este să păstrăm în inimile noastre imaginea sa vie, pictată în culorile calde ale anotimpului. Amintirea ei va rămîne mereu în sufletele noastre. 

Administrația Spitalului Clinic Municipal ”Sfîntul Arhanghel Mihail”, colegii, întregul colectiv, exprimă sincere condoleanţe familiei, rudelor şi apropiaţilor, cei care au cunoscut-o pe dna Viorica Obreja-Andoni. În aceste clipe de grele încercare, transmitem familiei îndurerate sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune. Fie ca Bunul Dumnezeu să-i aducă alinare familiei îndoliate şi să îi dea putere să treacă peste aceste momente dificile.

Dragă Viorica, fie-ţi drumul presărat cu trandafiri şi luminat de candela nestinsă a iubirii ce ţi-o purtăm.

Dumnezeu să te odihnească în pace!

Cei care doresc să-și ia rămas bun de la Viorica, o pot face mîine dimineața, între orele 9 – 11, în sala de funeralii a Spitalului ”Sfîntul Arhanghel Mihail” , str. Arhanghel Mihail, 38, Chișinău.

Colectivul Spitalului Clinic Municipal ”Sfîntul Arhanghel Mihail”

CategoryNoutăți

Telefon:        0(22)29-26-52