La 16 iunie anul curent, în cadrul IMSP Spitalul Clinic Municipal ”Sfântul Arhanghel Mihail”, s-a desfășurat evenimentul solemn cu prilejul ”Zilei Lucrătorului Medical și a Farmacistului„.
În contextul celebrării Zilei profesionale, dl Mihai CIOBANU, directorul entității medicale, a felicitat colectivul Spitalului pentru profesionalismul și abnegația în activitatea nobilă pe care o desfășoară zilnic, i-a urat să păstreze devotament profesiei, demnitate, verticalitate, empatie şi ardoare în acordarea serviciilor medicale de calitate: „Onorați colegi, Vă exprim gratitudine și profundă recunoștință pentru profesionalism și dedicaţie în munca nobilă pe care o desfășurați perpetuu. Vă doresc să fiţi mereu plini de energie, cutezanţă, răbdare nemărginită, echilibru şi tenacitate. Fie ca perseverenţa şi spiritul de sacrificiu să vă însoţească mereu întru alinarea suferinţelor pacienţilor„ – a conchis dl Mihai CIOBANU.
Personalului medical a instituției i-a fost decernat diplome de merit, în semn de înaltă apreciere și recunoștință pentru rezultatele excelente înregistrate în activitatea medicală, din partea Ministerului Sănătății al Republicii Moldova, Primăriei municipiului Chișinău și Direcției Generale Asistență Medicală și Socială a Consiliului municipal Chișinău.
Festivitatea a culminat cu un concert inedit, susținut de către ansamblul etno-folcloric ”Romanița” al CEMF “Raisa Pacalo„ , care s-a remarcat printr-un program muzical de excepție, desfășurat în incinta Spitalului Clinic Municipal “Sfântul Arhanghel Mihail„ , printr-o ținută artistică şi o manieră interpretativă inconfundabilă, astfel contribuind la promovarea patrimoniului cultural și valorificarea folclorului autentic.
CategoryNoutăți

Telefon:        0(22)29-26-52