Astăzi, 22 mai curent, Spitalul Clinic Municipal ”Sf. Arhanghel Mihail” a primit un lot de ajutor umanitar, oferit de Inițiativa pentru Asistență Tehnico-Medicală ”IceFlower” (în traducere din limba engleză – ”Floarea de gheață”), Hamburg, Germania.

Astfel, au fost donate mai multe paturi multifuncționale medicale, noptiere, saltele, utilaj și instrumente medicale etc. Bunurile primite vor fi repartizate în Blocul de Recuperare, care va fi dotat cu echipamentul necesar și inaugurat în curînd.
Administrația Spitalului Clinic Municipal ”Sf. Arhanghel Mihail” menţionează că acest ajutor este extrem de binevenit instituţiei în contextul în care pacienții vor beneficia de o atmosferă mai confortabilă și agreabilă pe perioada de tratament și recuperare medicală, de utilaj performant – factori ce garantează calitatea actului medical și siguranța pacienților.
Aducem sincere mulțumiri Organizației de voluntari ”IceFlower”, cu care colaborăm de cîțiva ani și care și-a manifestat disponibilitatea de a susține în continuare instituția medicală, contribuind la îmbunătățirea condițiilor din spital.

CategoryNoutăți

Telefon:        0(22)29-26-52