Astăzi, 24 mai curent, angajații IMSP Spitalul Clinic Municipal ”Sf. Arhanghel Mihail” au participat la ședința de instruire anticorupție, desfășurată în sala de conferințe a instituției medicale de către reprezentanții Centrului Național Anticorupție (CNA) și a Ministerului Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale al Republicii Moldova (MSMPS).
Desfășurarea activității de instruire cu personalul instituției medico-sanitare publice face parte din acțiunile Campaniei de informare și sensibilizare cu genericul „Corupția dăunează grav sănătății”.
În cadrul ședinței, la care au fost prezenți reprezentantul CNA și al MSMPS, dna Iulia Mihalachi, audienţii au fost informaţi despre prevenirea şi reducerea riscurilor de corupţie în cadrul instituţiilor medicale, asigurarea integrităţii profesionale, a transparenței instituționale.
În contextul instruirii anticorupție, a fost reiterată importanţa unui sistem medical integru, cu angajaţi responsabili şi dedicaţi profesiei, fiind vorba despre integritatea profesională, personală şi instituţională.

CategoryNoutăți

Telefon:        0(22)29-26-52