Mult stimații noștri „Îngeri în echipament special de protecție”, în tumultul vieții cotidiene e ușor să alegi expresii calde de mulțumire, dar atunci când nemilosul virus îți stoarce sănătatea și te zbuciumi între realitate și abis, e cu totul o altă fațetă a tot ceea ce știi despre viață și moarte…

Vă suntem recunoscători pentru fiecare clipă de aer respirat, pentru atitudinea mărinimoasă, înaltul profesionalism de care dați dovadă zilnic și care ne-au făcut puternici în lupta cu himera de Covid.
Datorită vocației personale, competenței și dragostei de semeni ai colaboratorilor Secției Chirurgie Generală, dirijați cu onestitate de Dl Sîngereanu Andrei, zilele de suferință trăite, luptând cu nemiloasa boală sunt mai ușoare, având sfaturi utile de a respira corect, zâmbetul dulce de sub echipamentul special de protecție te alină și te face mai rezistent.
Totodată, țin să aduc mulțumiri medicului curant, Dlui Ion Băbălău, pentru tratament profesionist, atitudine conștiincioasă, responsabilitate, cuvinte de încurajare.
Mulțumesc tuturor asistentelor medicale, infirmierelor, angajaților blocului alimentar pentru acordarea asistenței medicale la nivel înalt, atitudine mărinimoasă.
Plecăciune și mulțumire medicului radiolog, medicilor de gardă, asistentelor medicale din secția internare, serviciului de pază.
Fiind la un început de An Nou Vă aduc cordiale urări de sănătate, bucurii, realizări frumoase, pace, bunăstare în familiile Dumneavoastră, binecuvântare în nobila misiune de a salva vieți!
Cu profundă considerație,
Margarita Goraș,
profesoară

Telefon:        0(22)29-26-52