Spitalul Clinic Municipal ”Sf. Arhanghel Mihail”, onorat de vizita managerului Spitalului Municipal de Urgență Moinești, România

La 29 august curent, Spitalul Clinic Municipal ”Sf. Arhanghel Mihail” a fost onorat de vizita dlui dr. Adrian Cotîrleț, manager al Spitalului Municipal de Urgență Moinești, profesor universitar.

În cadrul întrunirii, dl Mihai Ciobanu, directorul Spitalului Clinic Municipal ”Sf. Arhanghel Mihail”, doctor în medicină, i-a prezentat dlui dr. Adian Cotîrleț repere istorice importante despre spitalul pe care-l manageriază. Pe parcursul discuțiilor, conducătorii instituțiilor medicale au remarcat efortul depus pentru realizarea proiectelor obținute în ultimii ani și au reiterat obiectivele primordiale de viitor din cadrul spitalelor.

Managerii de spitale au discutat despre strategia de dezvoltare a instituției menționate mai sus,  despre perfecționarea calității serviciilor medicale, liniile de acțiune ce urmează a fi realizate; despre parteneriatul de colaborare dintre Spitalului Municipal de Urgență Moinești și Spitalul Clinic Municipal ”Sf. Arhanghel Mihail”, bazat, în primul rînd, pe un schimb de experiență profesională, cu ulterioara implementare a practicilor medicale moderne în activitatea instituției noastre.

Întrunirea a culminat cu semnarea unui acord bilateral de colaborare dintre Spitalului Municipal de Urgență Moinești și Spitalul Clinic Municipal ”Sf. Arhanghel Mihail”.

Menționăm faptul că  dr. Adrian Cotîrleţ este apreciat ca fiind unul dintre cei mai buni manageri de spital din România, demonstrînd că într-un spital de provincie se poate face performanţă la cel mai înalt nivel.  Fiind un manager de succes, a reuşit să aducă Spitalul Municipal de Urgență Moinești pe primele locuri din ţară.

În cadrul vizitei efectuate, dl dr. Adrian Cotîrleț a declarat: ”Mă bucur mult să găsesc la Chișinău un spital modern, frumos, dotat cu utilaj de performanță, cu cadre medicale profesioniste și în frunte cu un manager de top. Pentru că directorul unui spital este o verigă foarte importantă a sistemului de sănătate. Sînteți norocoși. Ceea ce am văzut astăzi la acest spital, a depășit cu mult așteptările mele. Am observat că peste tot predomină o curățenie ideală. Am venit cu inima deschisă și am întîlnit o echipă superbă, care activează în condiții de muncă extraordinare. Știu că v-a fost dificil să realizați toate acestea. Însă acum vă puteți mîndri cu faptul că Spitalul Clinic Municipal ”Sf. Arhanghel Mihail” este unitatea medicală de frunte din Republica Moldova. Sînteți cei care tindeți mereu spre noi orizonturi, spre o dezvoltare armonioasă și spre o perfecționare continuă. Ați devenit prietenii și partenerii Spitalului Municipal de Urgență Moinești. Vă doresc realizări frumoase și-n continuare! Fie ca semnarea acestui acord de colaborare să fie într-un ceas bun!”

Serviciul relații publice al SCM ”Sf. Arhanghel Mihail”

 

CategoryNoutăți

Telefon:        0(22)29-26-52