Administrația Spitalului Municipal de Urgență Moinești, România, a organizat la început de toamnă, în perioada 9 – 11 septembrie curent, cea de-a XVI-a ediție a Conferinței cu participare internațională „Zilele Medicale ale Spitalului Municipal de Urgență Moinești”. La evenimentului dedicat profesioniștilor din sănătate au participat echipele medicale din cadrul Spitalelor Clinice Municipale ”Sfântul Arhanghel Mihail” și ”Gheorghe Paladi”. 

Intitulată sugestiv „Pacientul – punctul de întâlnire al performanței și experienței medicale”, manifestarea s-a adresat profesioniștilor din sistemul medical, factorilor de decizie din Ministerul Sănătății, Academiei de Științe Medicale, Colegiului Medicilor din România, autorităților locale, managerilor de spitale, asistenților medicali și medicilor din toate specialitățile. Evenimentul a debutat cu o manifestare dedicată Zilei Asistentului medical – „Asistentul medical – știință și conștiință, implicare și responsabilitate: un plus spre excelență”.  Evenimentul științific, organizat pe sesiuni aplicativ-practice și teoretice, a reunit practicieni de mare valoare, somități ale lumii medicale atât din țară, cât și din străinătate.

În contextul extinderii acordului bilateral de colaborare, evocăm  excelentele relații pe care entitatea medicală le-a avut dintotdeauna cu Spitalul Municipal de Urgență Moinești, exprimând gratitudine dlui Prof. Univ. Dr. Adrian Cotîrleț, managerul Spitalului Municipal de Urgență Moinești, pentru onoarea de a participa la această nouă ediție a Conferinței de talie internațională. 

CategoryNoutăți

Telefon:        0(22)29-26-52