Secția Imagistică și Radiologie din cadrul Spitalului Clinic Municipal “Sfântul Arhanghel Mihail” dispune de o gamă vastă de echipamente radiologice de ultimă generație, cuprinde mai multe proceduri imagistice, inclusiv radiografie, radioscopie, Tomografie computerizată, investigații care permit studierea întregului corp uman. 

Entitatea medicală este dotată cu Tomograf computerizat de ultimă generație Revolution EVO Gen 2, care sfidează timpul, ajutându-ne să depășim provocările de zi cu zi, ne permite optimizarea timpului medicilor și pacienților, precum și calculează doza potrivită de radiații pentru pacient, oferind în același timp calitatea corectă a imaginii. 

Tomograful computerizat Revolution EVO Gen 2 este conceput pentru a dezvălui detalii anatomice ascunse, util să diagnosticăm maladia cu mai multă încredere, obține imagini rapide, de înaltă calitate. Detectabilitatea cu contrast scăzut și mai puțin zgomot și/sau artefacte sunt cruciale pentru imagistica clinică. Respectiv, deține un potențial enorm de a permite imagini de înaltă rezoluție.

Aceste investigații sunt efectuate de medici profesioniști, dedicați specialității, cu pregătire profesională atât în țară, cât și peste hotarele R. Moldova, specialiști competenți în interpretarea cu acuratețe a rezultatelor imagistice.

CategoryNoutăți

Telefon:        0(22)29-26-52