Vă mulțumim frumos pentru înalta apreciere, mult stimate doamne Eugenia Eremia și Lucia Zagorodniuc.

„Boala nu te întreabă de poate să-ți intre în casă, vine pe neprins de veste.

Pe data de 11.01 noi, Eugenia Eremia și Lucia Zagorodniuc, am fost internate în Spitalul Sfântul Spitalul Sfântul Arhanghel Mihail .
Chiar din curtea spitalului am sesizat cu câtă grijă este totul amenajat. Am înțeles că acolo este un adevărat gospodar, căruia îi pasă de obiectul gestionat și de condițiile oferite pacienților – pavaj modern, bănci în curte, bare de suport la toate intrările în spital, pante speciale pentru persoanele cu dizabilități, curățenie impecabilă.
Toate blocurile spitalului sunt vopsite în aceeași culoare. Coridoarele și saloanele sunt toate după reparație și au un aspect proaspăt și frumos. Holurile sunt dotate cu canapele comode, televizoare și flori.

La etajul 1 al blocului unde am fost internate există o ,,aripă” specială dotată cu utilaje medicale performante de investigații.
Suntem profund recunoscătoare directorului spitalului, d-lui Mihail Ciobanu, pentru hărnicia, stăruința, interesul și perseverența de care dă dovadă.
Am rămas plăcut surprinse de atitudinea binevoitoare a medicului nostru curant și șefa secției, d-na Stela Lungu, o persoană firavă, dar cu o inimă mare. Zilnic monitoriza starea noastră de sănătate, era atentă la detalii, punea întrebări corecte pentru a vedea evoluția bolii, dădea indicațiile necesare pentru asigurarea unui tratament eficient.

Nu putem să nu menționăm și numele asistentelor medicale care au fost alături de noi zi de zi: Maria Supostat, Maria Țurcan, Cristina Moga, Ludmila Nacai, Svetlana Marian, Natalia Coiman, Ana Tarlev, Maria Erhan, Viorica Dralnea, Aliona Dorma. Fiecare din ele era profesionistă în domeniu, grijulie, blajină, omenoasă, mereu cu zâmbetul pe buze, ceea ce ne făcea să uităm de bolile noastre.

Am rămas foarte mulțumite de alimentația din spital, întotdeauna gustoasă, variată, utilă, pregătită cu dragoste. Bufetierele Tostogan Elena și Chetrean Aliona erau mereu aranjate, ordonate, îmbrăcate în halate de un alb imaculat.

Apreciem enorm munca infirmierelor deloc ușoară, plină de sacrificiu, pentru menținerea curățeniei.

Aducem sincere mulțumiri întregului colectiv al secției ,,Terapie” de la Spitalul Sfântul Arhanghel Mihail pentru toate eforturile depuse ca noi, pacienții, să ne simțim bine și confortabil, pentru ajutorul acordat și atitudinea plină de umanitate.

Vă dorim multă sănătate, fericire, bucurii, succese și realizări pe tărâmul Dvs. Să aveți parte de cât mai mulți pacienți mulțumiți”.

Cu respect și admirație,
Eugenia Eremia și Lucia Zagorodniuc

CategoryNoutăți

Telefon:        0(22)29-26-52